Annons


Best weekend ever


annakarinhell_instagram_weekend

Hej igen allesammans!

Jag har så svårt att underhålla er här när livet är så fint och jag vill ju leva det så fort jag inte jobbar, visst? Jag har iaf haft bästa helgen med systern och mannen min här hemma <3

Annons

Jag mötte ju upp syrran på stationen i torsdags morse och passade på att ta en kaffe på barista innan vi åkte hem och fixade oss lite. Framåt eftermiddagen/kvällen for vi till bästa Chutney för stans bästa burgare och en cider innan vi mötte upp Gustavo och Maoro för en liten öl och en massa tjöt. Påvägen hem köpte vi med oss lite chips och käkade det med dipp framför en film.

I fredags jobbade jag ett par timmar innan jag mötte upp Ellinor och Gustavo för lite indiskt. Resten av kvällen spenderade vi hemma med lite sötsaker och mys <3 Igår promenerade vi till Vurma för en brunch och kaka innan vi åkte hem och fotade lite. Framåt eftermiddagen åt vi en ordentlig midsommar lunch/middag innan det var dags för bio och ”SPY”, som var SÅ JÄKLA ROLIG. Verkligen den roligaste filmen på länge, haha! Sen tog vi en öl innan vi for hem och myste till det igen.

Idag började vi med en god frukost på en solig uteservering innan vi åkte till stan och gallerian och shoppade lite lätt tills syrran skulle åka hem till Göteborg igen. Därefter for jag hemåt igen och fräschade till mig för en eftermiddag på stan med min man. Vi möttes i stan och shoppade lite till innan det var dags för lunch och det blev typ VÄRLDENS BÄSTA indiska lunch på ”Holy Cow” på ringvägen. MY GOD!! De har till och med veganskt naanbröd!?!? Förstår ni lyckan!?! (veganer förstår haha)

Jag blir verkligen löjligt lyrisk när jag har FLERA alternativ att välja mellan! Nästan lite knäpp, haha <3

Vi blev så jävla mätta att vi nästan sprack så vi promerade i det vackra vädret till Horsntull och Vurma för en kaffe och kaka. Nu är vi tillbaka hemma och har det sååå himla fint efter ungefär världens bästa helg! <3


Laddar