Annons


Retro mix


1970's-fashion_annakarinhell_219070's-fashion_annakarinhell1970's-fashion_annakarinhell_3

Playsuit – h&m

Jacket – POP

Shoes – Old from Åhléns

Necklace ”moon” – GoldSoulLa

Necklace ”G” – h&m

Hoops – Glitter

Sunglasses – I don’t even remember where I got them to be honest… sorry ^^

 

Annons

Igår såg jag ut lite såhär när vi for till Sickla udde (så skönt- jag kan ta tvärbanan hela vägen dit, jihoo) för att fira fina Katie som också fyller år nu i dagarna. Vi satt på bryggan och såg solen gå ner över stockholms hustak och käkade lite pizza innan både jag och Patrick bestämde oss för att ta en tidig hemgång.

Jag fyller ju trots allt år idag så det är lite att stå i, haha. Både pappa och syrran ska komma så vill ju att det ska vara fint här hemma (även om de två nog är de som bryr sig minst, haha). Hör av mig lite senare, känner mig liiite mer peppad till att blogga numer ;*


Laddar