Annons


FAUX FAUX FAUX


faux_fur_jackets_annakarinhell

1.HERE  2.HERE  3.HERE 4.HERE  5. HERE 6.HERE  7.HERE

When fall and winter is coming the ”fur” trend reappears and I obviously do not approve of wearing animal fur on humans so I though’t I’d just show you a few from asos.com that are all ”teddy”, super cute and will keep you warm <3

I personally like it to be obvious that it isn’t actually real fur so nr.4 and nr.6 looks a bit to real for my taste, haha.

Annons

^^ But, since I know some people like that look I wanted to show that it is possible to look furlike, without all the torture <3

In Sweden it gets REALLY cold in fall and winter so a warm jacket is a neccecity and honestly it can be hard to find a warm, good looking, vegan jacket. Ironicly enough the faux fur is one of the few kinds that actually is vegan and not crazy expensive or really ugly ^^,

I just got a new one yesterday that I’ll show you guys later <3

När hösten och vintern är på intåg ser vi mer och mer av ”päls”trenden igen och jag tycker ju givetvis mycket illa om pälsindustrin så tänkte lite snabbt och enkelt tipsa om ett par jackor som är snygga, balla, varma och heeelt utan några elakheter.

Vissa är mer ”äkta” till utseendet men personligen föredrar jag de som ser fejk ut, hehe.

Det behöver inte vara jobbigt, fult, trist eller dyrt att vara lite mer snäll mot djur <3


Laddar