Annons


My most recent order of lipsticks from melt cosmetics


melt_cosmetics_catsuit_laced

I just placed a new order from melt cosmetics (love!) the other day and just can’t wait for this package to arrive <3 Sometimes shipping goes really fast so I hope, hope, hope it arrives this upcoming week!

Annons

If you like matte, highly pigmented and longwearing lipsticks melt.  could definitly be something for you. Although, as for all matte and longwearing lipstick it is important to have scrubbed and moisturised your lips before use, just to avoid ”flakyness”.

xoxo

 

Jag beställde nyligen dessa två nya stift från melt. och deras ”nood collection” <3 Färgerna heter ”catsuit” och ”laced” och är redan påväg hit så jag håller tummarna att leveransen går snabbt och de är här redan nu nästa vecka! ^^

Om du tycker om matta, pigmenterade och longlasting läppstift kan dessa definitivt vara något för dig <3 Men som med alla dessa typer av stift så är ett hett tips att skrubba och återfukta läpparna rejält innan användning, just så du slipper flagna.

puss

 


Laddar