Annons


#GoCushion IsaDora event at Berns


cushion_foundation_event_isadora_berns cushion_foundation_isadora_berns_stockholm_makeup cushion_foundation_isadora_berns_stockholm_makeupartist cushion_foundation_isadora_berns_stockholm gocushion_foundation_isadora_event_bernscushion_foundation_isadora_event_bernscushionfoundation_matte_lips_isadora_lipstick

 

Yesterday’s IsaDora #GoCushion event at Berns hotel here in Stockholm through my phone. It was a beautiful and really, really nice event to present all the upcoming things from IsaDora. Mostly their amazing Cushion foundation <3

Annons

It’s actually their ”nude sensation” foundation, just in a ”cushion”. And you guys should know how much I LOVE that foundation already! The only minus is that the lightest colour just isn’t white enough for my vampire skin, haha. Oh, and FYI the cushion and the ”puff” you use to put the foundation on is anti-bacterial so it’s not suppose to let any bacterias grow!

The cushion foundation will cost 249kr and guess the best part!? It’s that you can refill it with the regular ”Nude sensation” foundation <3

 

Besides the amazing new foundation they will release more of their ”twist up matte” lipsticks in more deep, ”vampy” colours- perfect for fall and winter! To continue with the matte theme they will also release their first ”velvet matte” nailpolishes, and I love it! Oh, and as you see- two new eyeshadow palettes and one BIG one <3 yeei for fall!

xoxo

 

Jag knäppte lite bilder med min iphone6 på IsaDoras event #GoCushion som hölls på Berns här i Stockholm igår. Det var verkligen sååå fint uppstyrt och fullsmockat med fina skönhetsnördar och modebloggare <3

Den häftigaste nyheten var givetvis deras sprillans nya ”Cushion foundation”, som helt enkelt är deras fantastiska ”Nude Sensation” foundation, i en ”kudde”, haha. Som ni säkert vet så fullkomligt ÄLSKAR jag Nude Sensation foundation så denna produkt faller mig helt och håller i smaken. Det som är aningen trist är att jag måste BUSa mig eller sola för att kunna använda dom då de inte finns i tillräckligt vit, hehe.

Kudden och ”puffen” (som du applicerar med) är antibakteriellt behandlade så det ska alltså inte kunna växa några otrevligheter i- hur bra? 

Eftersom det ju är samma formula som Nude Sensation så kan du alltså fylla på med den och därmed spara lite pengar, nice va?

Förutom denna grymma Cushion foundation så visades nya vampiga och höstiga färger i deras ”Twist up matte”-läppstift, nya ögonskuggspaletter och ”velvet matte” nagellack <3

Bra höst <3


Laddar