Annons


Viva La Diva – blush & highlighter


vivaladiva_blush_cream vivaladivavivaladiva_blush-stick_makeupvivaladiva_blush-stickvivaladiva-blush-hightligt-palettevivaladiva_blush_palettevivaladiva_blush

 

 

 

Oh, I got these little new babies sent to me the other day and wow, I’m really impressed by both the packaging and the actual colours of the products <3

Viva La Diva is a Swedish drug store brand that has lots and lots of fun colours! I’d say it’s definitely the most ”fun” drug store brand we have! I mean- they have green and blue (and much more) lipsticks !! <3

Annons

This palette is really my style! Four pretty blushes and two shades of highlight, depending on your skintone. Although you might not want to use it on a dark skin, so it’ll probably work well for fair- to dark-olive-toned skins. My favourite colour is definitly ”Sunny Day”. I’ve actually really missed this kind of colour.

I promise I’ll show you these in upcoming tutorials and photos.

 

Åh, jag fick dessa fina rouge-produkter hemskickade av Viva La Diva och oj, va glatt överraskad jag blev! Älskar både färgerna på själva rougen samt förpackningarna!? Ååh, så fina <3 Paletten är definitiv helt i min smak och jag kommer använda upp ”Sunny day” snabbare än snabbt! Jag har verkligen saknat precis en sån ton <3

Älskar såklart dessutom att Viva La Diva är så lätt-tillgängligt, djurvänligt och lite mer roligt. Har ni tex. sett deras gröna och blåa läppstift? Såå fina <3 

Dessa kommer definitivt synas både på bilder och tutorials framöver.


Laddar