Annons


New in: theBalm Mary-Lou Manizer, Milani ‘Iconic Matte’ lipstick + beauty blender


thebalm_marylouminazerthebalm_mary-louthebalm_highlightthebalm_milani_matte_lipstick

Nu har jag velat ha denna fantastiskt fina highlighter huuuur länge som helst och ÄNTLIGEN är den min <3

Jag beställde hem ett litet paket från jfr.se och passade även på att prova ännu ett matt läppstift från Milani Cosmetics och en superfin röd beautyblender. Den senaste tiden har jag verkligen fått dille på röda läppar, så trots att jag ju redan har ett antal röda hemma, kunde jag inte låta bli denna fantastiskt fina läppppp. Den ser nästan precis ut som Mac’s ”Russian Red” <3 Love it

Annons

 

 

Now I finally got the beautiful highlighter ”Mary-Lou Manizer” from theBalm <3 I LOVE THIS IS MUCH! It’s so freaking cute and gives the most amazing highlight. When I placed this order I though I might aswell order a red beauty blender (my first ”real” beauty blender) and another matte lipstick from Milani Cosmetics.

I totally got a thing for red lips lately so even though I ofc have lots of red lipsticks in home I kinda fell in love with this ”Iconic” from milani and I just ”had to” get it <3 It’s almost an exact copy of the colour ”Russian Red” by Mac <3


Laddar