Annons


#FBF


db73bf2b20e60dd2fa9a973b6a55e4f1_980x0_c_85_ns_v4eb958faf9913fe4a1afa0c94a8cafa62_980x0_c_85_ns_v4

flashback photos to a month or two ago

I slept in today, way longer than I ever do, hehe. Might be because me and a friend stayed up waaaay late on chatroulette, haha. It was the first time we tried it, and there sure are a lot of gross guys with issues on there.

Annons

Have you tried it? I can’t believe how disgusting men are, hahah.. I seriously think that about 90-95% of everyone was showing their penises, how crazy is that? Buuut, except for that there actually was a few really cool people that we tried too a bit. Today it feels alittle like it does after a night out- like we’ve met new poeple you know? ^^,

I’m getting much better even though I still have a little cold. I’m atleast good enough for a day on the town shopping a little. Finally I got a new bra in the right size- I mean how important is that!??! Like YAAAS My boobs been growing lately so I seriously don’t have a single bra that fits (except this new one I got today) and they’re to big for going without bra now too.. Well, not too big really, it’s just that people stare so much it’s simply uncomfortable for that reason.

A pair of new boots, a bunch of panty hoes and a skirt got to come home with me aswell. Yeei <3

Idag tog jag en superduperlång sovmorgon efter att ha spenderat hela natten på chatroulette med min vän Sandra, haha. Det var första gången vi testade det och oj, oj oj va mycket penisar!? Jag visste väl om det men ändå, mängden är nästan chockerande!? Mellan 90-95% visar sin penis? Haha, så jäkla sjukt!?!? Men förutom dessa äckelpäckel mötte vi faktiskt ett par riktigt trevliga människor som vi pratade med ganska länge. Idag känns det lite som om vi vart ute igår.. Ni vet, som om vi faktiskt träffat dessa människor, hah. Jag tycker ju ibland jättemycket om att umgås med nya människor och är jag i partymood så säger jag sällan nej till efterfest och tjöt långt in på morgontimmarna, och igår (imorse) kändes lite som nåt sånt. Härlig efterfest (utan drickat) med roligt tjöt om allt och inget.

När vi väl kommit upp for vi in till stan för lite minifrulle och shopping. Äntligen (!!!) fick jag köpt en bh som passar! Mina bröst har växt så den senaste tiden att inte en enda bh längre passar, så det var verkligen nödvändigt. De är dessutom så stora att jag inte vill gå utan bh heller längre.. Inte pga storleken egentligen, jag trivs utan bh rent tekniskt. Men människors blickar är vad som är obehagligt så då bär jag hellre något som liksom täcker dom lite, hehe.

Förutom en asnice bh fick jag dessutom med mig ett gäng strumpbyxor, ett par badass boots och en söt pennkjol <3

xoxo


Laddar