Annons


It’s all in the details


gold_diamonds gold_diamonds_riverisland

Yesterday I went shopping with Linda and we walked around in about a 1000 stores but I mostly ended up buying a bunch of accessories in ”gold” with tiny fake diamonds, hehe. I surely have had two great shopping days this weekend <3

Annons

Although I might return two things, but we’ll see about that.

Anyway- I can’t wait to wear that choker together with that thin loose necklace <3

 

Igår shoppade jag med Linda och vi kan ha gått in i ca 1000 affärer men jag kom ändå hem med nästan bara smycken. I guld och strass var det som gällde igår, hehe. Köpte en tröja som matchar SÅ fint med min gråa kjol (som jag köpte i fredags) <3

Dock kommer jag förmodligen lämna tillbaka ett par grejer, bla. en klänning jag köpte igår som helt enkelt inte satt speciellt snyggt, samt bootsen jag köpte. Som jag visserligen älskar, men som jag har en känsla att jag nog inte kommer använda speciellt mycket. Och ska jag ha så ”dyra” skor vill jag ju använda dom ordentligt, så tror nog att jag införskaffar mig de med lägre skaft istället- de kan jag ju bära med jeans osv också.

 


Laddar