Annons


What are those?


IMG_0216 ginatricot_hm_annakarinhell

Here they are together! The top and skirt I got this weekend <3 I love how casual and ”down dressed” it is. I’d prefer a pair of heels to this, but ofc I was way to comfy today so I wore my super comfy nike’s, hehe. Loos alright with that too though ^^,

Annons

Today I went to check out sephora’s winter and christmas collections (I’ll show you some of it later) and I’m already excited about the holiday’s now, haha. I ofc especially loved Too Faced <3 They’re seriously the cutest!

 

Idag bar jag kombon jag talade så gott om igår, fint va? Hade helst burit ett par klackar till, men ni känner väl mig vid det här laget och nej, det är inte speciellt ofta jag går hemifrån i snygga klackar, hehe. Såklart pga att de så sällan är bekväma ^^ Men som tur är så passar sneakers ändå helt-ok till också, så jag bar mina überbekväma nike’s.

Idag for jag och kikade in Sephora’s vinter- och julkollektioner som fick mig att redan längta till julsäsongen, haha. Visar er givetvis en del från eventet senare 🙂 Särskilt fina var såklart Too Faced’s klappar <3

xoxo 


Laddar