Annons


Kat Von D Beauty press event in Copenhagen


katvond_beauty_copenhagen

The beautiful church-turned-art-gallery

katvond_beauty_copenhagen_event_sephora_katvond_beauty_copenhagen_eye_contourkatvond_beauty_copenhagen_eyeshadow_palettekatvond_beauty_copenhagen_lipstick

So many liquid lipsticks :O <3

katvond_beauty_copenhagen_press_event_sephorakatvond_beauty_copenhagen_sephorakatvond_beauty_copenhagen_tattoo_foundation

The fountaions <3

katvond_beauty_copenhagen_shadeandlight

 

Kat Von D Beaty 

I måndags for jag tillsammans med VassPr och ett gäng bloggare ner till Köpenhamn för det exklusiva presseventet med Kat Von D beauty och Sephora, varpå jag mest knäppte en massa mobilbilder men jag lovar att dela lite snyggare sen när pressbilderna är redo.

Annons

Det var verkligen en riktigt härligt event, med resorna både fram och tillbaks. Jag kom flera tjejer lite närmre så det var verkligen kaanonkul. Jag var dock glad att Linda vart där också, det känns ju alltid bättre när en inte går ”helt ensam”, hehe.

Kat kom ut och berättade lite om sin makeup och hennes vision, och därefter visade hennes makeup artist Eric lite tricks för en snygg och enkel contouring. Kul 🙂

Eventet höll till i en gammal 1800-tals kyrka som numera är ett konsthall, så the setting var riktigt jäkla ball. All layout av produkterna kändes också smidigt och bra och jag tror nog jag klämt och känt på det mesta, hehe.

Vi fick dessutom med oss en liten väska med produkter därifrån, som jag SÅKLART kommer visa er snart. Dessutom åker jag ju snart till Barcelona och där ska jag köpa hennes foundation, för den kom inte med i goodie-bagen och det är nog den produkt jag suktat mest efter <3

____________________________________________

As you know I went, together with a bunch of other swedish bloggers, to Copenhagen and Kat Von D’s beauty exclusive press event. It was so beautifully set, in an old church turned artroom. 

Ofc we got a little something with us from there that I’ll show you soon <3 One thing I didn’t get was the foundation and that’s what I’ve been wanting the most so when I go to Barcelona soon I’ll definitely make sure to get my hands on it <3


Laddar