Annons


Number4


ClarifyingShampoo N4 Reconstructing Masque

N4 Super Comb

Imorse kom jag försent (avskyr det) till ett morgonpressevent med detta fina hårmärke- Number4. Det är ett helveganskt och rätt miljövänligt hårvårdsmärke som står för ungefär allt jag står för- jippie!

Annons

Jag fick, medan jag sippade på en mumsig juice, en skön shampoonering och styling av en duktig stylist på salong altoego.

En helt okej start på veckan med andra ord 😉

Dessutom fick jag med mig detta kit hem och ser såå fram emot att se hur det fungerar för mig, och lovar att såklart uppdatera er om vad jag tycker.

xoxo 

 

_________________________________________________

This morning I arrived late (I hate being late!) to the press event with this haircare line ”Number 4”. Which is an all vegan and very environmental friendly brand that stands for about everything I do- yippie!

I got, while sipping on a yummy juice, a really nice shampoo and styling by a stylist at altoego hair saloon. A pretty good start of the week if you ask me, haha 😉

Not only did I get to try their products there, I also got this kit with me home. I can’t wait to see how this works for me, and ofcourse I’ll keep you updated on how they work for me.

xoxo 


Laddar