Annons


Maria Nila Celebrate Vegan Day + ”Night out” invitation


marianila_invitemarianila_giftmarianila_flowersmarianila_heatprotectmarianila_champangemarianila_vegan

 

Så när jag kom hem ifrån Barcelona kom detta bud hem till mig. Först när de sa att de väntat med att skicka inbjudan förstod jag inte riktigt varför. Varför skulle en liten inbjudan, i ett kuvert, behöva komma när jag är hemma?

Annons

Men så fort jag öppnade dörren den morgonen förstod jag precis. Det var nämligen hela detta paket, PLUS en gigantisk rosa helium ballong (som jag inte lyckats få någon bra bild på, haha), som kom.

Huuur fin inbjudan? Förutom alla goda snacks ser jag väldigt mycket fram emot att testa ”Cream heat spray” med mina nya fina Ga.ma-stylingverktyg som jag fick med mig hem efter deras pressfrukost på Lydmars hotell igår. Ännu har jag bara testat fönen, och som jag misstänkt var den himla bra. Senare idag kör jag på plattången.

Åh, för vet ni vad? Det är ikväll ”Night out with Maria Nila” (det inbjudan var för) hålls så givetvis ska jag dit! Vi får middag och en massa trevligheter. Yeeei <3

 

____________________________________________________________

When I got home from Barcelona I very soon got this invitation sent to me. This delivery was for two things, one could say, 1. Invite to their ”night out”-event 2. To celebrate Vegan Day.

How lovely? Besides from all of the amazing hair products, they also included some vegan snacks! Yummmmmy Oh, and there’s also a MASSIVE round, pink balloon that came attached to the Champagne bottle, although it seems impossible to get a good photo of it, hehe.

Oh, and hey, tonight is the night for ”Maria Nila’s Night Out” so ofcourse I’m going. It’ll be a nice dinner and over all a great night. My expectations are pretty high ^^,

 

xoxo


Laddar