Annons


Nabla Cosmetics Cream Eyeshadows


nabla_eyeshadowsnabla_cosmetics_cream_eyeshadowsnabla_cosmetics_vegan_eyeshadowsnabla_cosmeticsnabla_vegan_makeupnabla_cream

 

Här om dagen fick jag detta fina paket hemskickat utav ett av mina absoluta favoritmärken- Nabla Cosmetics. De började sälja dessa fina krämögonskuggor här om dagen. De är SÅ fina, krämiga och lättarbetade. Igår testade jag ”Dandy” tillsammans med ”Caffeine” och det var sååå fint. Ska göra lite tutorials med dessa inom kort.

Annons

______________________________________________________________

 

The other day I got this great package from my favourite- Nabla. They started selling these beautiful and amazing cream eyeshadows! They are SO pretty and I tried ”Dandy” together with ”Coffeine” yesterday and it didn’t crease AT all and was super blendable, Yeei! Totally gonna make tutorials with these shortly.

xo


Laddar