Annons


Mall Of Scandinavia


mallofscandinavia

 

Idag skulle jag ta en liten fika med min vän Patrick, som slutade med att vi slurpade i oss kaffet snabbt för att åka till Mall of Scandinavia. Det var himla stort och hade rätt många roliga affärer vi inte har någon annanstans, vilket ju faktiskt gör det rätt unikt, haha. Sveriges alla köpcenter innehåller ju ungefär precis samma butiker överallt, men här hade de slängt in en hel del nytt- kul!

Annons

Köpte en SUPERFIN ögonskugga på Kiko, tjohej! Ska se till att filma en fin liten tutorial med den imorgon. Åh, och på tal om tutorial, så har jag nu äntligen fått ordning på datorn så nu kan jag redigera den tutorial jag spelade in imorse. Nu kör jag stenhårt denna veckan 🙂

Tog en sväng in på Mac och hälsade på gamla kollegan och vännen Emelie (bild), som hade lunch sådär superlägligt så vi tog en burgare ihop innan hon satte igång och jobba igen.

Patrick och jag klämde och kände på massor av vackra glitter på Inglot, men jag törs inte handla där eftersom det verkar himla luddigt med deras djurtestspolicy. De själva testar inte, men de verkar ha dålig koll på om deras suppliers gör det eller ej. Då undviker jag helst. Men fina, det var de.

Innan vi skulle vidare ville jag ta en titt på Lush, där en i personalen visst läser min blogg (Hej Hej 😀 och Tack förstås!), så innan vi hann ut fick jag en liten present. Och tror ni inte att min favvo-duschgel fanns där i? Det gjorde den i alla fall. ”The Olive Branch” heter den och doftar helt ljuvligt! Verkligen ett hett tips!

 

Efter detta lilla äventyr for vi vidare till Nacka forum där Patrick skulle träffa en vän, och jag prata med en butiksmanager på en butik där, som jag förmodligen kommer jobba på lite längre fram, hiihihiih (saknar att jobb-jobba lite nu faktiskt)

________________________________________________________

 

I met up my friend Patrick for a coffee, and completely spontaneous we went to the new mall ”Mall of Scandinavia” that is the biggest one in Sweden. Finally we have a mall that has some ”non-typical-swedish-stores”. For example they opened ”Pull & Bear” and ”Kiko” wihooo 

I bought a SUPER PRETTY eyeshadow from Kiko that I will make a tutorial with tomorrow 😀 Oh, and talking of tutorial, I finally made some space on my computer so that I can edit tutorials for YouTube! YEEI This week that is my fulltime mission. You should most definitely go follow me there if you like my style, hehe.

Before I left, I took a quick look in Lush, where I got approached by one of the girls working there telling me she loves my blog (Hello, and thanks again!), and before I got out of the store she gave me a little present containing my absolute favourite shower gel (amongst other things) ”The Olive branch”! It smells absolutely delicious so I most definitely recommend it <3

After out little adventure there we went to another mall. Patrick to meet his friend, and I to meet a store manager in a place where I might get to work wihoooo (I totally miss work-working a bit) <3

In the end I met up with my man in a little café before we got home where I cooked a nice freaking dinner. And while eating we watched the new episode of The Walking dead… A great day to say the least.

xo

 


Laddar