Annons


Throwback / Progress


IMG_3898

 

Detta är bilder jag la upp för ett år sedan. Visst kan en skåda en sorts ”progress”? Jag har blivit mer säker, kreativ och hittat ”min grej”. Yeei för framsteg!! Även om just denna looken inte på något sätt egentligen kan representera mitt förra år, då den helt klart tillhör en av de värsta, haha. Men idag hade jag ju inte ens publicerat denna (om det inte är i detta syfte, haha). 

Annons

___________________________________________________________

 

These are photos I posted a year ago. And you can totally see how I’ve progressed this past year, don’t you agree? I’ve gotten way more confident, secure, creative and I have found ”my thing”. Yeei for progress <3 Although this look doesn’t represent all last year. I have to admit this is probably one of the worst looks I’ve done, haha.. But still. Today I wouldn’t have even posted a look like this.

 


Laddar