Annons


Wood3n


CF047748 CF047817CF047791CF047809 CF047823   CF047889CF047829CF047875

Photo: Cadagu.com

 

Dessa balla brillor är det faktiskt en gammal barndomsvän till mig som skapat. Hur ballt? Vi började förskolan tillsammans och han var faktiskt min absolut första pojkvän, haha. Sen kom mellanstadiet och jag blev en riktig playaaa, hahah. Anyway– Läs mer om Wood3n på deras hemsida HÄR.  Vi slog ihop oss lite och gjorde en liten fotografering av mig i glajjerna. Vad tycks?

Annons

 

_________________________________________________________________________

 

These dope glasses are actually made by a very old childhood friend of mine. I mean, he’s not old, I just knew him very long ago, haha. We started in the same class when we were only 6 (and he actually was my very, very first boyfriend, haha). Check more about Wood3n on their website HERE.

He got a photographer  here in Stockholm to take some photos of me wearing them, how nice? It’s nice getting someone else to take your photos once in a while, hehe. What do you guys think of the photots? And the glasses?

 

 


Laddar