Annons


Risar & Rosar


makeupstore_raspberry_lipstick-leomakeupstore-raspberrymake-up-store_brow-trio

 

För ett litet tag sedan kände jag för att shoppa smink (why? får och har ju så jäkla mkt redan? ^^) så tog en sväng in på MUS och köpte ett par grejer. Innan jag blev sminknörd minns jag att jag körde mycket på MUS och deras ögonbrynstrio är nog det första jag använde på mina bryn, haha. Men vet ni vad? Den var inget att hurra för. Alls. #sorrynotsorry men denna gör det verkligen inte för mig.

Annons

Kanske har vi alla gått och blivit allt för bortskämda med Anastasia Beverly hills fantastiska brynprodukter?.. men oavsett vad så kan jag bara använda MUS’s brynprodukter när jag vill ha näst intill svarta bryn, vilket egentligen inte är särskilt ofta. Och även då vill jag nog ändå hellre använda Anastasias ”Dark brown” dipbrow pomade.

Däremot tycker jag väldigt gott om löspudret ”milk” jag fick med mig hem samma dag, den lägger sig faktiskt rätt jäkla snyggt till och med på min torra hy. Tjohoo! Den ger dessutom lite av ett ”glow” som gör att du inte heller ser för matt och trist ut <3 OBS: den innehåller bivax!

”Raspberry” läppenna och läppstift blev lite av en hit faktiskt. De är sådär supersnyggt hallonröda. Me gusta!

 

__________________________________________________________

 

A while ago I felt like going makeup-shopping (why tho? I get, and already own, so much? ^^) so I took a little look at MUS and got a few things with me. I bought the classic brow trio, that I owned very, very long ago. But honestly I can not recommend this for brows. Unless you want almost black ofc. This is the light ”ashy” shade and honestly I get black brows. Nothing wrong with that but that really isn’t what I want. And if I would want that, I’d still prefer Anastasia Beverly hills ”Dark brown” dipbrow pomade.

Their loose powder ”milk” is definitely a new favourite. It actually even works on my dry skin! Yeei! And it gives somewhat of a glow, so it doesn’t make you look all matte and tame <3 OBS: this still contains beeswax

”Raspberry” lip pencil and lipstick became a new favourite real fast too! It’s just a gorgeous raspberry red shade that complements pale skin very well. Gives a bit of a romantic vibe <3 Oh, and i doesn’t dry out too much. I get SO DRY in the winter I have some serious trouble wearing any liquid matte lipstick or just matte at all, hehe. Creamy is my way during the winter months <3 


Laddar