Annons


Mockingjay, Hemlängtan, Träning & Mat


IMG_4405

 

Goddagens allesamman. Idag är en himla fin dag faktiskt. Jag började med frukost på konditoriet, i vanlig ordning. Därefter tog jag mig en runda på ett litet köpcenter här jag bor. Tycker det är lite mysigt att kika runt nu när julgrejerna börjar komma fram, hehe.

Annons

Igår såg jag för övrigt Mockingjay part 2. Åh, den var faktiskt riktigt bra. Betydligt bättre än den förra, enligt mig. Ja, men hela dagen var faktiskt himla fin igår. Vi åt frukost hemma för en gångs skull och senare en lunch på Ol’earys innan filmen. Nu har jag dessutom köpt biljett hem igen. Vet inte vad som flugit i mig men har fått hemlängtan så mycket mer nu den senaste tiden…

Träningen går lite segt men ska verkligen försöka hinna med det sen ikväll. En snabbis på någon maskin åtminstone. Jag måste få in rutinen igen, men snart börjar jag ju jobba i butik igen och då kan det ju bli lite ”lättare” med redan satta scheman liksom. För mig iaf, haha. Självdisciplinen är väl lite sisådär.

 

____________________________________________________________

Hi there babes! Just here to update a little. I’ve just been out for a breakfast and some window shopping, haha. I love when all the christmas things are coming in, it’s so inspiring, hihi. Oh, and hey- yesterday we went to see the latest Mockingjay and i loved it!! Way better than the last one, which I think really just was one of those ”in the middle” movies, hah. And we ate at O’learys that has really nice vegan food <3

Also I bought tickets to go home again <3 I don’t know why I’ve missed my family so much lately, hehe.. And hopefully I’ll be able to go for christmas aswell.

I don’t think I told you that I started working out a little better lately, although it’s a little tricky for me to get my butt there, haha. Hopefully I’ll get time tonight. I really need to make it a routine. I think it’ll be easier for me in january when I start to work in Sephore. For me it’s just easier to plan my day’s when I have another routine to manage, haha. My self discipline is a bit so and so, hehe.

TTYL xo 

 

 


Laddar