Annons


Black Friday


IMG_4693 IMG_4694

 

Igår var det ju, som vi alla vet, Black Friday och det firade jag genom att inte köpa något annat än mat och dryck. Blir illa till mods av all jäkla köphets ärligt talat.

Jag och min fina vän Anna styrde upp en mysdag/kväll och bänkade oss framför Idol och Boy-Machine och en jäkla massa gott att snacksa på. Lite av en ultimat fredag skulle man kanske kunna säga, haha. Hoppas ni hade det mysigt ni med <3

Annons

 

______________________________________________________________

 

As we all know, yesterday was ”Black Friday” and I celebrated by not buying anything but food and drinks. I get pretty sick of the shopping frenzy to be honest. So me and my great friend Anna had a cosy day/evening and prepared lots of yummy snacks and ate infront of Swedish Idol. A great freaking Friday <3

Hope you had a good one too, love you <3


Laddar