Annons


My New Job – Sephora


sephora_shoppingsephora_makeup_artist_sleek sephora_sleek_eyeshadow_palette sephora_toofaced_sleeksephora_sleek_toofaced_nars

 

Jag vill bara droppa in och skryta lite om mitt nya jobb (som jag börjar på i januari), det är nämligen Sephora! Tjoheeej! Så kul att komma igång att jobba lite med människor igen, hehe. Har blivit lite tröligt att bara blogga osv.

Annons

 

Fick en välkomstgåva med massor av produkter (lite fler än de som syns här), men vill bara visa lite snabbt några favoriter. Älskar ju, som ni vet, både Too Faced och Sleek, så jag ska definitivt uppdatera er mer om just dessa produkter.

____________________________________________________________________________

 

I just wanted to drop by and let you all know about my new job at Sephora!! I’ll start in january but went by the shop to learn some stuff and also I got a little present with me <3 (even more than shows here in the photos). These are some of my fav. already <3

Totally gonna show you more about each of these fellas in a later post, right now it’s dinner time so I gotta go to meet my date, kisses <3


Laddar