Annons


gbg / sthlm


portrait-annakarinhell

 

Nu när jag spenderat så lång tid ”hemma” igen känns det verkligen i mig hur mycket jag saknar Göteborg. Nära till familj och vänner. Fan. Det var riktigt jäkla jobbigt att åka hem till Stockholm igen. Nu känns Stockholm så kallt, trist och tomt. Ensamt. Eller alltså, jag kände mig ju faktiskt ensam redan innan. Jag har gått och känt mig ensam och tom, missförstådd och malplacerad. 

Annons

De första dagarna där nere var jag lite stressad, så som jag alltid blir hos päronen. De bor ju trots allt mitt i skogen. Men efter några dagar anlände lugnet och jag började bli sådär glad som jag brukar vara. Nu trivs jag ju kanske i så mycket just i skogen en längre tid. Men att vara nära familjen och Mickan gör så jäkla mycket. Fan. Göteborg kanske inte är helt fel…

Länge trivdes jag riktigt bra i Stockholm. Och det kanske jag gör lite fortfarande? Eller?

Jag har visserligen inte kunnat se mig stanna här förevigt eller så.. Men Göteborg? Det har jag nog inte riktigt övervägt. Inte på väldigt länge iaf.. Men men, only time will tell.

 

Hoppas ni har det fantastiskt! Jag sitter och glor på en serie jag älskar vars andra säsong satt igång för inte allt för länge sedan- ”Girlfriend’s guide to divorce”. Love it!


Laddar