Annons


Christmas Gift from IsaDora


isadora-christmasisadora-christmas-twist-up-mattesisadora-christmas-godjul

Åh, se se fina grejer jag fick från IsaDora! ÄLSKAR ju denna maskaran och den kom himla lägligt för min gamla är helt snustorr, haha. Dessutom är min vita kajal alldeles för gammal nu, så nu blir den in med den nya och ut med den gamla. Deras Twist-Up Matt Lips är såå bra. Så länge en har skrubbade och mjuka läppar dvs. haha. Själv är jag superduper torr under vintern men försöker underhålla läpparna med skrubb och massa goda krämer.

Annons

Sedan fick jag även en ny transparent Brow Shaping Gel och en Eyebrow Lifter (higlight till brynbenet). Pennan har jag sedan innan den också, men aldrig riktigt kommit till skott att använda så det kan ju vara dags att testa den ordentligt nu då.

_________________________________________________________

Look at all this! I got it as a christmas gift from IsaDora <3 As you all know I totally LOVE this mascara, and mine is all dried up so it was definitely time to renew that one, haha. Oh, and these Twist Up Matt Lips are just great!! <3

I’m so happy with this gift! Such usable products <333

 

isadora-christmas-giftisadora-christmas.julklapp

 

 


Laddar