Annons


New Years Preparation


new-years-mixnew-year-party

 

 

 

Tänk att det är sista dagen på året imorgon. Den sista dagen av det fina 2015? Jag tycker det känns rätt häftigt, men lite sådär bitter sweet som det oftast ju är. I början av året vet jag att jag tänkte- 2015 är helt klart det bästa so far, och jag skulle nog vara villig att hålla med. För första gången börjar saker och ting reda upp sig. Jag började göra vad jag själv ville i större skala. Men det är givetvis en bit på vägen och jag har nog lärt mig mer om vad jag INTE vill ha, än vad jag faktiskt vill ha i mitt liv. Jag är faktiskt en enda stor röra för det mesta. Men äsch, det är väl sånt livet är. Dessutom är jag precis vuxen.

Annons

Ni vet, ordentligt vuxen. Och att komma på hur en vill vara osv är ju en stor del av just 20-årsåldern. Nu är jag nästan prick mitt i. Lite, lite närmre till 30 än 20. Men nästan i mitten. Ibland känns det som att en slösar med tiden, inte sant? Men samtidigt finns det så mycket att vara tacksam över. Och ärligt talat, bara att ha överlevt är ju faktiskt lite av en prestation i sig <3

2016 lovar jag mig själv att göra ännu mer. Och definitivt lyssna mer på mig själv. Inte fega så jäkla mycket.

 

 

Nog om detta! Just nu sitter jag och spånar på hur min look ska se ut! Ska dessutom försöka klämma in TVÅ videos. Så vi hörs helt enkelt lite senare, xo

new-years-glitternew-years-lipsticksnew-years-makeup new-years-shimmer


Laddar