Annons


I’ll Show You [me]


F479D390-9C98-4A0F-A258-0740E57B097E

 

God morgon!!

Åh, idag är SISTA DAGEN 2015. Den allra sista dagen av året jag fyllde 25 och kände mig vuxnare än vuxnast. Sista dagen av året jag blev skönhetsbloggare och YouTuber (kom igen, öka youtuben med fler videos nu, jobba, jobba, jobba!).

Annons

Imorgon är istället första dagen 2016. Året jag kommer göra till mitt, ännu mer än detta. 2015 blev lite grunden för ”mig” och vad jag tusan vill. Jag började ju året på ett bättre sätt än jag någonsin gjort. Hoppfullt och fint.

Men när jag talar om vad jag vill får jag en liten klump i magen. Dels för att mycket skämmer mig, men också eftersom jag verkar vilja en sak en kvart, och i nästa något helt annat. Är ni sådana? Jag vågar inte ta några för hastiga beslut pga. What if jag ångrar mig?

Fast.. När jag tänker på det. Har jag någonsin ångrat mig?…

Nej, vet ni vad? Nu kom jag på något. Alla gånger jag gjort något i lite större skala och det gått snett, har jag bara tänkt ”okej” och gått vidare.

Okej. Så istället för att fega ska jag köra ÄNNU mer än detta året. Fint.

 

Idag ska jag tydligen shoppa lite, och definitiv se till att köpa något gott att dricka och äta för ikväll. Vet inte riktigt hur kvällen blir ännu, men lika bra är väl det.

Ta vara på er sista dag av 2015, vetja! xo


Laddar