Annons


Daisy Beauty Expo 2016 del 1


dbexpo-loreal dbexpo-sweet

Igår var jag på det roligaste och största beauty-eventet jag varit på! Där visades hur många märken som helst upp och delade med sig av sina produkter. Många var välkända märken men jag upptäckte några för-mig-nya varumärken också! Sånt är ju alltid skoj.

Det var så himla mycket roliga grejer och ännu mer fina människor! Åh, vilken kanondag. Jag gick dit med min fina Linda för att sedan möta upp bästa Sarah som jag hängde runt med där inne. Åh, och sen tappade vi mest bort varandra och det blev jag och Isabelle som vandrade omkring, fick håret style:at och allmänt tillfixade.

dbexpo16-apoteket-nightcream dbexpo16-apoteket

Hur fina har apoliva blivit? Dessutom är det fina burkar MED PUMP! <33 Ser så fram emot att testa dessa!

dbexpo-forest

dbexpo16-artdeco

Jag fick plocka ihop en egen palett från art deco! 

dbexpo16-camera dbexpo16-dior-highligt

Nytt uppdrag: Hitta vegan-dupe till denna FANTASTISKA jäkla highlighter från Dior. To. Die. For.

dbexpo16-dior dbexpo16-ghd-therapy

Den här fina tjejen från ghd fixade mig med deras nya produkt som ska stärka och snygga till håret! (kommer gå mer in på det i ett senare, separat inlägg)

dbexpo16-ghdtherapy

Se så fint!!

dbexpo16-handkräm IMG_8017

Hos CCS fick vi göra egen handkräm med egenmixade dofter!! Min blev söt och lite peachy <3

dbexpo16-lindahallberg

Fina, fina Linda <3

dbexpo16-maxfactor

Max Factor börjar sälja bågar!? Både optikglasögon men senare, tror det var i April, kommer de även sälja solbrillor!

dbexpo16-nails dbexpo16-oliva

Helt fantastiska produkter från Oliva, som dessutom är ecovänliga samt fairtrade (!!)

dbexpo16-opi dbexpo16-paris dbexpo16-poison dbexpo16-sarahgrunden

Sarah din knäppgök va vacker du ääääär <3

dbexpo16-zuiiorganic

Annons

 

Jag tänkte nog avrunda här. Det är en massa mer, både foton och information, jag vill dela med mig av. Men kommer dela upp det lite. Först ska jag försöka gå igenom alla jäkla produkter jag fick med mig hem! <33

 

TACK TACK TACK Kicki <3

Vilket jäkla duperevent!!

 


Laddar