Annons


Världens Bästa Sofia


IMG_9507

 

 

Den första kompisen jag träffade efter att ha anlänt till Stockholm i November 2013 var Sofia. Vi hade varit lite av vad en skulle kalla ”instagramkompisar” så vi bestämde oss rätt snabbt för att ses och jag antar att det är något med oss som fungerar för vi fortsatte hänga och allt kändes sådär naturligt och fint. Hon är en så ärlig och fin person, hon säger som det är till och med när det är lite svårt. Det är rätt uppfriskande.

Annons

Vi, för mig iaf, har lite av ett systerförhållande. Förmodligen mest för att jag ju är så mycket som fyra år äldre.. Hon är så precious. Trots att det finns rätt många Sofiaor out there skulle jag ändå bestämt påstå att detta är den bästa.

 

___________________________________________________________

 

The first friend I got when I moved up to Stockholm was this beautiful one. We had been, what we could call, instagram friends for a little while so we decided to meet up and I guess something clicked ‘cause we just kept hanging out and today I’d most definitely call her one of my best and closest friends.

I think since she’s four years younger than me, I have this sisterlyfeeling to her, haha. She’s just the greatest! One of the few who just keeps it real and honest even when it’s hard. It’s pretty refreshing honestly.

Although the world is filled with quite a lot of Sofia’s, I’d say she’s THE greatest one <33

Read HER BLOG HERE


Laddar