Annons


Lisabet and the weekend


IMG_9866

 

Jag har haft en superfin helg verkligen. Så himla trevlig, mysig och rolig <3

Denna veckas mission är helt klart att organisera all min packning, förbereda massor av jobb: blogg och YOUTUBE!!! Samt eventuellt kontorsjobb (hoppas).

Annons

Idag ska jag dessutom FOTA och allt sånt, så nu kommer bloggen bli himla mycket roligare igen. Åh, och jag har fått så himla härliga pressutskick fyllda med bra grejer jag redan hunnit testa och tänkte berätta lite om <3

 

_____________________________________________________

I’ve had a great freaking weekend! Super cosy, fun and just nice.

This weeks mission is to organise my packing and preparing lots of work: blog, YOUTUBE and hopefully an office job! Oh, and today I’m going to take lots of photos so my blog will definitely be much more fun. Oh, and I’ve gotten so many great products sent to me that I’mma let you know more about to <33


Laddar