Annons


Soap & Glory


img_2065.jpg

Jag fick ett himla fint pressutkick med ett gäng produkter ifrån Soap & Glory, som jag aldrig någonsin testat tidigare och jag är superpepp på att prova på alltihopa. Det enda jag testat ännu är maskara (och bara en gång) så har inte så mkt mer att säga än att jag fullkomligt älskar förpackningarna.

Återkommer med lite reviews och sånt skoj när jag lärt känna produkterna bättre <3

______________________________________________________________

I got such a fun and pretty box of products from Soap & Glory that I just had to show you guys! I’ve only tried the mascara (and only just once) so far but I’m excited to try all of it <3

For now: I love the package design and cute names. I’ll ofc get back to you with what I think of each products as soon as I’ve gotten to know them a bit better.

img_2069.jpg img_2066.jpg img_2067.jpg img_2068.jpg img_2071.jpg img_2070.jpg

Annons

Laddar