Annons


Vem är egentligen vem och är vi ens alls?


6BC57D29-32CA-417F-BA62-7523CBB9AB0F brown-blue-eyes

brown VS blue

Jag menar inte att glömma er. Jag menar inte att inte svara i tid på mejl och kommentarer. Hoppas ni har det bra och fint på alla sätt. Här är det bra. Fint antar jag. Ja, det är det väl.

Annons

Oftast är jag faktiskt rätt jäkla glad.. Fast jag väntar febrilt på att visioner om framtiden ska komma tillbaka. De behöver inte vara samma som tidigare, nej, inte alls… Jag vill bara se något. För visst är det himla svårt utan drömmar och framtidsvisioner?.. Det är det iaf för mig.

Allt tappar mening när jag inte ser något framför mig. Jag har levt ett liv i sex år. Med samma fantastiska man och stor del av den tiden hade jag tydliga och klara visioner om hur min (vår) framtid skulle se ut. Nu blev det förstås inte så. Visionen försvann först, men hoppet och någon slags dröm tömdes sakta de också. Fan, livet är verkligen inte så som jag trodde att det var när jag var ett litet barn. Vi vuxna är inte alls så som vi försöker få våra barn att tro.

De två senaste månaderna har varit (och är fortfarande) de mest omtumlande och konstiga i mitt liv. Ni vet, som att jag inte är riktigt här? Allt, verkligen ALLT, är uppe i luften och jag har svårt att skilja på vad som är verkligt och inte. Vad jag egentligen känner och tänker och vill. När tankarna snurrar så som de gör i mitt huvud är det ett heltidsjobb att urskilja verklighet från fiktion.

Länge trodde jag att allt skulle ordna sig när jag kom ner till päronen. Men när det inte gjorde det tänkte jag att, nämen det klart! Det är ju först när jag börjar nya jobbet och flyttar in hos min bästis som det klarnar… Och nu sitter jag här, med nästan precis lika mycket förvirring och o-ordning som tidigare. Vafan?! Äre inte färdigt snart?

Det positiva just nu är ju iaf att jag är helt på det klara med att jag helt enkelt bara måste låta allt vila. Låta mig och mina tankar och känslor vila. Det är ju alltid konstigt när precis allt en haft förändras. Allt, allt, allt. Nya jobb, resor och vänskaper.

Åh, ja, och på tal om resor: Jag åker till Italien med nyx på torsdag!! Spännande va? <3


Laddar