Annons


Lumene Bright Touch & Bright Now Skincare


IMG_9879

1. Bright Now ”Refreshing Cleansing Foam” // 2. Bright Touch ”Clarifying Toner” // 3. Bright Now Vitamin C ”Sleeping Cream” // 

Annons

4. Bright Now Vitamin C ”Dry Skin Coctail” // 5. Bright Now Vitamin C ”BB Serum”

Produkterna används inte i den ordning jag numrerat dem, jag använder först rengöring, sedan ansiktsvattnet, därefter Serumet sedan ”cocktailen” och till sist nattkrämen.

För någon vecka sedan så fick jag dessa i ett pressutskick och himla glad för det är jag! Det enda som fattas är en dagkräm, men jag tänkte ändå berätta lite hur sköna dessa är för min sommarhud.

Tanken med denna hudvårdsserien är att du ska få en klar och jämn hy med hjälp av aktiv C-vitamin. Redan efter första användningen kändes min hy betydligt renare och klarare och på bara några dagar har min hy helt klarnat upp <3 Jag har inte haft några större hudproblem, men ändå lite röda partier med plitor och annat och det är helt borta nu. I vintras var denna C-vitamin serie alldeles för ”stark” för min hy och gjorde mig alldeles röd men nu fungerar den utmärkt.

Dessutom är det en bra kombo för mig med både serumet och ”cocktailen” då serumet fungerar mattande och coktailen superåterfuktande. Jag är ju inte jättetorr just nu, men behöver nästan alltid lite extra looove on my skin <33

IMG_9880  IMG_9882IMG_9881


Laddar