Annons


Födelsedagsfirande


image6

 

Igår blev jag 26 år gammal och i lördags firade jag det med några vänner och lite fest. Jag hade ordnat med lite pizza, välkomst-cava, snacks och sällskapsspel. Åh, och goodiebags, haha. Det blev huuur mysigt som helst med helt underbara människor. När vi hängt färdigt här hemma (hos Simon dvs, haha) drog vi in till stan och ett ställe som heter Nefertiti. Jag hade aldrig varit där tidigare men lär ganska säkert gå dit igen, supertrevligt!.. Där dansade vi ett par timmar innan vi for till Max för burgare innan hemfärd och sömn.

Annons

Det blev något av en favoritkväll för alla var verkligen sådär härligt glada och allt var bara fint.

TACK så himla mkt, alla inblandade! Ni är bäst! <3

image2 (3) image3 (1) image4 image5  image7  image9 image10image8image1 (3)


Laddar