Annons


På Vagnen Hem


IMG_9912 IMG_9913

När jag lånar killens keps ser jag så cool ut, haha.

Jag kom precis hem från stan där jag, killen och Lisabet promenerat runt, fikat på St. Agnes på teatergatan och druckit vaniljcola på vagnen. BTW: What’s up med vädret?? Det kan verkligen inte bestämma sig? Ibland SVINVARMT, ibland regn, ibland kallt, ibland lagom och ibland åska. Och allt detta på samma jäkla dag!?!? Haha, orkar inte.

Annons

På tal om väder osv, jag köpte biljetter till älskade Spanien igår!?!?! Först åker jag för första gången till Málaga och hälsar på älskade Patrick som är där och studerar spanska, sen far jag till mitt älskade Barca och umgås med lite andra vänner (bla fina Malin <3). ÅÅåååh va jag längtar nu! Fast jag åker 29 Juli så jag får stå ut ett tag till med detta fram-och-tillbaka-vädret.


Laddar