Annons


Imorgon


image2 (3)

Hallå där köp blåbär. Nu har jag varit sådär borta igen. Inte bara här utan i mig själv också. Hoppas på att vara påväg åt rätt håll nu igen. Lusigt nog blev jag värre efter att jag var hos psykologen sist, hehe. Meen, iaf. Imorgon tänkte jag stanna inne och jobba med att tex: FILMA, fota, redigera. Ja, jag har en video som är inspelad men inte heeelt färdigredigerad så den lär faktiskt dyka upp på min kanal redan imorgon, tjohej!

Annons

Sen har jag lite lust att skapa en ny look och tänkte att jag ju lika gärna då kan filma! Vet inte riiktigt vad jag är sugen på men jag vet åtminstone att jag vill ha något av alla fantastiska läppstift ifrån Urban Decay!

Och på tal om fantastisk makeup så har jag ett paket ifrån mitt älskade Nabla att hämta ut också, så det ska jag försöka få till imorgon också- yey! Så nu håller jag tummarna för en grym fotodag där jag kan fota både dagens makeup och en del produkter för jag har fått en jäkla massa (!!) jag inte hunnit visa er ännu <3

 


Laddar