Annons


Dr. Denim


dr.denim

Igår vart jag förbi Dr. Denim på Magasinsgatan 20 där Simon jobbade.

Jag var ganska säkert världens bästa flickvän som tog med mig både skejtboard och skejtskor till honom, för jag tänkte att han säkert skulle ångra att han inte hade det med/på sig när vädret vände och blev kanon framåt eftermiddagen. Nedan ser ni hans fantastiskt glada reaktion…

Annons

dr.denim-2

… (heheh) Meeeen iaf, skämt åsido: Jag åkte spontant in och mötte honom i rätt lagom tid till att han slutade och hade bestämt att vi skulle 1. Äta 2. Jag köpa biobiljetter 3. Han kunde skejta (skejtparken ligger så lägligt precis bakom en biograf) lite innan filmen börja. Såå, det var precis vad vi gjorde. Tyvärr blev allt lite senare än tänkt så han fick skejta lite efter filmen också.

På biografen valde vi  att se Conjouring 2, som var FETT MISSLYCKAT. Det satt ett gäng (asså hur många som helst) tonårsbarn, främst bröliga pojkar, som verkligen förstörde hela filmen. Jag blev inte ett dugg rädd och trots non-stop ”sssh”ande och ”käft” så slutade dem inte skratta, fnissa, prata (konstant). Ska ärligt höra av mig till SF för det är inte direkt kul att betala för en film som blir totalförstörd. Fy. Meeen iaf: sen skejtade han som sagt lite till innan vi for hem till honom för lite soffhäng innan läggdags.

dr.denim-3 dr.denim-4  dr.denim-6dr.denim-5


Laddar