Annons


Life update: Läppförstoring på Klinik34 m.m


cheap-monday-sunglassescheap-monday-sunglasses-2 Hallå bloggvänner!

 

Jag jobbar för fullt med videos för YouTube och tar massor av fina, lite mer personliga bilder hela tiden! Jag har sååå mycket inspiration just nu, så det är kanon!!

Åh, och jag vet inte om jag ens berättat? Jag har ju gjort läppinjektion på Klinik34! Ska visa före/efterbilder så gott jag kan, men skillnaden är verkligen subtil och syns typ bara om man vet att jag gjort något, haha. Och åh va positivt överraskad jag är över hur bra det gick!?

Annons

Det kan ju såklart ha och göra med att det faktiskt var en läkare på Klinik34 som utförde injektionerna och att bedövningen var såpass effektiv Pjuuuh! Nu vet jag att jag ju kan göra igen, för det vill jag verkligen, hehe… Vill faktiskt bygga läpparna lite, för det där med subtilt än väl inte riiiktigt min grej, haha (tänker väl inga jätteläppar på mitt lilla face, men ändå, mer läpp och plut, tack).

 


Laddar