Annons


Förra året: Fashion Week Stockholm


retro_fashion_ootd_stockholm_fashonweek

Jag har alltså gått och blivit sjuk och tappat rösten NU, medan sthlmFashion Week är igång. Jag missar alltså all action…. Men äsch, har det rätt gött här ute i skogen. Åh, och inte nog med att rösten i princip är helt borta- jag har dessutom fått en reaktion i höger öga så det är helt rött och svullet, haha. Usch vilken tid ^^,

Annons

Jag är ganska säker på att jag vet vada som orsakade irritationen. Jag använde nämligen massor av en glittereyeliner som är väldigt ”stark” och som jag fick in i ögonen.

 

Desssa bilder är från förra året vid denna tiden. Det var faktiskt en rätt fin tid. Aningen vassare än just precis nu iaf, haha.

seventi_fashion_blackandwhite seventies_retro_fashion seventies_retro_fashion_annakarinhell seventies_retro_fashion_stockholm_annakarinhell


Laddar