Annons


Apoliva -Sensitive-


IMG_3265

Apoliva Sensitive serie

Innan jag åkte iväg till Spanien för nästan exakt en månad sedan blev min hy himla trist och jag fick små plitor/finnar men var samtidigt lite torr så jag tänkte att jag nog måste prova en ny ansiktsserie. Efter massa sökande i butiker fastnade jag för denna serie för känslig och torr hy och went with it.

Annons

Jag köpte ögonkräm, serum och ansiktskräm (dagkräm). Hela serien är väldigt återfuktande och innehåller flera mjukgörande oljor. Nu har jag ju använt dessa i lite mer än en månad och är än så länge superdupernöjd och tänkte tipsa alla som har lite känslig och torr hy!

Ögonkrämen (149kr) innehåller sheaolja och är till för att mjukgöra runt ögonen för en mjuk hy där linjerna blir mindre framträdande och enligt mig håller den absolut vad den lovar. Den känns supermild och mjukgör alldeles perfekt runt mina, numera, lite känsliga ögon.

Serumet (189kr) innehåller hyaluronsyra, rapsolja, antioxidanter och återfuktar intensivt. Hyaluronsyra ger en slätare och jämnare yta på huden och antioxidanterna skyddar huden från bl.a. fria radikaler.

Dagkrämen (169kr) innehåller även den sheaolja samt skyddande vitamin-E. Vitamin-E hjälper huden att bevara den fukt vi lägger på, den liksom hjälper till att binda fukten i huden.

 

IMG_3263


Laddar