Annons


TB: OOTD ”Leo & Stripes”


phrame56

I Oktober 2014 bar jag ofta såhär mysiga och fina kläder på kroppen min. Bodde i min favoritlägenhet i Stockholm och lev ett himla trevligt liv. Idag sitter jag med ont i halsen och är lite less på att jag missat Stockholms Modevecka hittills och överväger på om jag ska köpa tågbiljetter för att iaf kunna gå på ett par styckna imorgon.

Annons

Det vore bla superkul att gå på Zalandos visning (!). Vaknar jag lika illa imorgonbitti så lär jag inte ha speciellt kul där ändå tyvärr :/ Plus mitt irriterade öga. Det har dock börjat lägga sig och är nästintill helt normalt nu (hurra!).

Haha, alltså modeveckan är ett par dagar varje säsong och just precis dessa dagar tappar jag rösten och reagerar på eyeliner som jag testat flera gånger innan!?? Vi kan väl säga att det är ödet eller något? haha

Fördelen med att bädda in sig hemma är att jag har tid att vara kreativ, och det är något jag verkligen behöver. Sen ska jag dessutom hämta massa grejer (smink/kläder/byrå/dator/mm.) så att jag har alla mina prylar samlade. När det är gjort ska jag kolla runt efter ett extrajobb. Kan ju erkänna att jag inte känner speciellt mycket för Göteborg just nu men tänker att om jag jobbar lite extra i en butik kanske jag ”kommer in i stan” lite mer.. Annars blir det för mycket kli i min ”sticka-härifrån-nerv” och jag drar förmodligen, hehe. Men en liten chans till kan ju fina Gbg få ändå.

Vill ni se orginalinlägget KLICKA HÄR

lookbook18101420141018_45


Laddar