Annons


Förra året var en megahit lookmässigt


ANNAKARINHELL_nablacosmetic_atmosphere

Jag sitteer och kollar igenom gamla bilder och det framkommer tydligt att 2015 (och 2014 också faktiskt!) var ett riktigt höjdarår vad gäller styling och allmän snygghet för mig, helt klart. Hur får man tillbaka snygghet?… Kanske är dags för ännu en omgång fillers i läpparna. Ja, då kände jag mig faktiskt riktigt snygg. Klinik34 gjorde ett himla bra jobb, som jag ska försöka visa er på bild, även om jobbet blev så subtilt att det var svårt att fånga på bild helt, hehe.

Annons

Idag har jag haft massa pyssel för mig som blev till helt annat hittepå men allt som allt en bra dag. Hoppas ni har det fint ni också, så hörs vi mer senare, eller imorgon <33

ANNAKARINHELL_nablacosmetics_atmosphere_1 ANNAKARINHELL_nablacosmetics_atmosphere_5 ANNAKARINHELL_nablacosmetics_atmpshpere_2


Laddar