Annons


Event med Yves Rocher i Femman


IMG_4081

I Torsdags tog jag med mig syrran och gick till femman och Yves Rocher’s butik där för deras superduper trevliga event tillsammans med andra fina bloggare. Jag ska fixa med bilderna lite bättre och berätta mer om själva eventet och middagen i ett senare inlägg (snart alltså).

Annons

Denna helgen har varit sååå himla lugn och jag har mest spenderat den i trevligt sällskap och tittat på Vem Vet Mest, haha. En riktigt god helg helt enkelt. Hur har er varit??

Nu sitter jag dock lite småstressad inför kommande veckas bravader. Jag ska först ut till kusten med min fina Sofia och bara umgås med henne och chips och liksom bara ha det mysigt. Sen på lördag är det MEET AND GREET med mig och URBAN DECAY i Gallerian i Stockholm så då far jag dit och sover hos min fantastiska vän Jennifer tills, kanske måndag tänker jag.

Har en hel del jag behöver få gjort innan jag far och dessutom är jag SÅÅ sugen på andra lång på fredag. Vet inte riktigt vrf men det känns längesen (över en vecka? haha) jag var ute där. Tycker alltid det är fint att umgås med vänner där <33

Hörs mkt mer nu i veckan för jag har SÅ MKT NYA FINA GREJER JAG VILL VISA. Plus att jag beställt de där läckra bootsen jag visade i DETTA inlägget + en kjol (också i ”lack”) och är sååå peppad på att testa dem. Hoppas på att kunna ha dem på eventet men är lite rädd att det ska bli lite för varmt så vi får se helt enkelt ^^

xo


Laddar